Home >> Case Studies >> Orangeries >> Living Room Orangery, Gloucestershire

Living Room Orangery, Gloucestershire

This is a beautiful addition to our client’s home in Gloucestershire. It is a good sized orangery and designed to create a light living room with a fireplace, to be used as a casual family room all year round.

The roof of this orangery is also host to a first floor extension to a bathroom. The client’s had instructed their own builders to assist as they were simultaneously working on renovations to the home and garden landscaping.

The orangery was painted in Pebble White, set against the existing light brick house it is a flawless combination.

The family are delighted with their new room and will use it much more than the lean-to conservatory that it has replaced.

Living Room Orangery, Gloucestershire

was designed by: Karen Bell

This Orangery incorporates vertical sliding sash windows