Home >> Case Studies >> Kitchen Extensions >> Orangery Kitchen Link, Northants

Modern Kitchen and Living Room Orangery Extension

Client's Comment

"We worked closely with David Salisbury to create a sympathetic link between our house and the swimming pool."

This beautiful light-filled L-shaped orangery in Northamptonshire provides a contemporary addition to this family home. It combines a kitchen with a lounge and dining area, creating an attractive family-friendly space, which has become the heart of the home. The gothic bar detailing on the windows matches the existing windows of the property, providing a link to the existing architecture. 

This structure was required to bridge the space between the house and an external pool building. We created an orangery which integrates beautifully with both and is fabulous in its own right.

The new kitchen is contemporary and combined with a comfortable living space makes the most of the light and takes full advantage of the views into the garden.