Home >> Case Studies >> Garden Rooms >> Dreamy Garden Room, Wales >>

Slate Roofed, Contemporary Garden Room in Newport

Client's Comment:

"Our garden room has completely transformed the way we use our garden."

This superb garden room was designed for a client in Newport who wanted to create extra space for entertaining in their home but they did not want the look of a conservatory. Working closely with our designer a tiled roof with a glass gable and lantern roof was the best fit for the home and would allow plenty of natural light to flood through.

The finished garden room was an outstanding creation which gave the client a large formal room which had a dining space at one end and also provided a large relaxing seating area. Our designer incorporated a fireplace and chimney which provided a challenge to the team.

The design gives the client with everything they had dreamed of. The open space allows them to enjoy the beautiful views of their garden and take pleasure in the extra natural light especially as the room is south facing. This was an exciting and memorable project for the David Salisbury Team.