Home >> Case Studies >> Conservatories >> Conservatory by the Thames, Berkshire

Wooden Conservatory by the Thames

Client's Comment:

"We always say to people, the conservatory has become a second home for us".

This stunning conservatory near Reading was designed by David Salisbury to provide a large, elegant living and entertaining space that ensured fabulous views across the lawns to the River Thames at the end of the garden.

The house gables have been echoed in the conservatory design, which also features coloured glass to the “wagon wheel” and striking curved fenestration to the windows.

The owners are thrilled and spend most of their time in their new living space and enjoying the views of their garden.

This is a common experience with many UK clients finding their conservatory becomes the most used room in the house.

Conservatory by the Thames, Berkshire

was designed by: Simon Martin