Home >> Case Studies >> Commercial >> Conservatory Entrance, Hampshire

Large Wooden Conservatory for Entertaining

This unusual conservatory in Southampton links two parts of the house, providing a lovely sunny entrance hall and lounge area which would give our clients lots of light and space for entertaining friends.

There were many challenges to overcome including the fact that the two buildings to be linked were far from square and not aligned with one another. David Salisbury completed the whole project from the initial design through to completion.

The customer hosted a charity event at their home, which we were proud to sponsor. The David Salisbury conservatory formed a grand entrance for the 200 guests who came to raise funds for the Rainbow Centre, which inspires and supports children with Cerebral Palsy and adults with MS and Parkinson’s Disease.

Conservatory Entrance, Hampshire

was designed by: Brian Paxton