Home >> Case Studies >> Conservatories >> Conservatory & Orangery, Wales

Twin Extensions in South Wales

This beautiful Welsh country house, like many older buildings, suffered with a lack of light. The addition of two David Salisbury rooms delivered a life-changing amount of light and space to our customer’s home, while perfectly in keeping with the existing building.

The east-facing conservatory provides a relaxing space to make the most of early morning sun and easy access to the al fresco dining area, while the gables mimick the beautiful period detailing on the existing home roof and window frames.

The west-facing structure extended the country style kitchen to include a spacious family dining area. This new room creates a wonderful family space for casual dining and is the heart of the home. Both new buildings were finished in two tone (different colours inside and out); Shaker Cream internal and Stone external.

View video case study.

Conservatory & Orangery, Wales

was designed by: Karen Bell