Home >> Case Studies >> Garden Rooms >> Two-Storey Garden Room, West Sussex

Garden Room Extension in Sussex

In Billingshurst, West Sussex our client wanted an extension to her unusual barn conversion. In particular she wanted some extra ground floor space to use for a light and sunny lounge area.

Our design has full height glazing and a tiled roof, which looks like a natural extension of the existing roof line and the interior has some lovely exposed beams. The timber is finished with a light oak stain to match the existing windows and doors.

The project took a little longer than planned but our client was understanding that sometimes there can be an unavoidable delays. The finished project delivers a beautiful new extension and gives the whole property and garden a lift and a new look.