Home >> Case Studies >> Conservatories >> Conservatory, Worcestershire

Beautiful Views in Worcestershire

This Worcestershire family, who love to entertain in their well-tended garden, wanted a space of quiet contemplation for luxurious relaxation.

David Salisbury created a double-gabled conservatory to complement the house’s dormer windows, and a dwarf wall to provide light and shade in perfect balance. Its open floor plan produced a natural flow between the main house and the outside area.

The project was finished in our Lichen colour and brass furniture to lend a classical look to this modern, red brick home. Inset tryptic slatted blinds added privacy and shade as well as a contemporary Mediterranean feel to accompany the polished limestone floor.

Planning permission was required for this building, which David Salisbury undertook and obtained