Wooden Conservatory Extension with Gothic Windows

Our clients, located in Biddisham, longed for a conservatory with large detailed Gothic windows which would complement their home. They wanted a large space which will sit effortlessly with their existing home. The materials and design were important for the new addition to be in keeping with the original to ensure it would not impact on residential amenity, or the surrounding area.

The project was delayed whilst the clients awaited information from their local council regarding the placement of a National Grid electricity pylon. Once it was confirmed that these pylons were being located in a different area the clients were able to proceed with the project. This demonstrates the importance of working closely with the client when unexpected issues arise.

The clients were extremely happy with their final design and love the extra space it has given them. They valued the input from each of the David Salisbury team.

Gothic Bar Conservatory, Somerset

was designed by Karen Bell

Read More

Similar Case Studies

Edwardian Conservatory, Buckinghamshire

Read More

Abbey Views Conservatory, Wales

Read More