Gothic Conservatory, Somerset

Case number 6325

Gothic Conservatory

Gothic Conservatory InternalOur clients, located in Biddisham, longed for a conservatory with large detailed Gothic windows which would complement their splendid home. ?They wanted a large space which will sit effortlessly with their existing home. The materials and design were important for the new addition to be in keeping with the original materials to ensure it would not impact on residential amenity, the street scene or the surrounding area.

The project was delayed whilst the clients awaited information from their local council regarding placement of a National Grid electricity pylons. Once it was confirmed that these pylons were being located in a different area the clients were able to proceed with the project.

The clients were extremely happy with their final design and love the extra space it has given them. They valued the input from each of the David Salisbury Team.

Contact us today to discuss your requirements on 01278 764444
Order a brochure Send an email
Site Map   Terms and Conditions   Privacy Policy